Tækkemand fra Smørum

Et stråtag er en klimavenlig og bæredygtig tagløsning. At et stråtag ikke bare er et levende og smukt tag, men også den mest klimavenlige tagløsning du kan vælge, er efterhånden dokumenteret i flere undersøgelser. Det skyldes at tækkerør er storforbrugere af CO2 under væksten, ikke indeholder kemiske stoffer og udelukkende består af uforarbejdede organiske materialer, der kan komposteres. Et nyt stråtag isolerer og fungerer endvidere som en fantastisk naturlig klimaskærm, køligt om sommeren og lunt om vinteren. Så hvis du mangler en tækkemand fra Smørum så skal du kontakte Tækkemand Sjælland.

 

Stråtage ifølge traditioner og landsdel

​Stråtage kendes fra mange dele af verden, og har været anvendt siden oldtiden i Danmark. Op til omkring det 20.århundrede, var det det mest almindelige tag på landejendomme.

Traditionerne for udførsel af et stråtag varierer både fra land til land, men også fra landsdel til landsdel. I Danmark ses en række egnstypiske traditioner, som f.eks. typen af rygninger, der ofte tidligere var affødt af egnens natur, som f.eks. de vestjyske lyngrygninger.
Som tækkemand vil jeg kunne vejlede dig, i din egns traditioner og metoder.

Kontakt din tækkemand fra Smørum i dag!

Kontakt os hvis I ønsker et nyt tag samt pris på nyt tag eller renovering af et ældre, på telefon 40 46 36 74 eller e-mail post@johnbriston.dk.