Tækkemand Vestsjælland

Erfaren tækkemand på Vestsjælland – har du allerede stråtag og vil bare have lavet reparationer? Eller har du altid drømt om et flot, holdbart stråtag? Uanset årsagen, så vi den rette virksomhed for dig! Vi har mange års erfaring inden for branchen, og har hjulpet mange kunder med at få opfyldt deres ønsker. Kontakt os uforpligtende i dag, hvis du ønsker et tilbud på en tækkemand.

Din Tækkemand på Vestsjælland

Uanset størrelsen på projektet, så kan vi løse opgaven for dig! Vi har gennem tiden udført tækkearbejde for vores kunder, med stor tilfreds til følge. Du får en skræddersyet løsning, hvor vi giver dig en fast pris på hele opgaven.

Vi udfører alle typer af tække opgaver, store som små, og har ved større projekter,
et tæt samarbejde med flere andre dygtige og professionelle samarbejdspartnere. ​

Medlem af Dansk Byggeri og Dansk tækkemandslaug

Vi er medlem af både Dansk Byggeri og Dansk Tækkemandslaug. Det er en garanti til dig om, at der bliver udført kvalitetsarbejde i forhold til fagets normer. Vores kunder får altså en garanti for holdbart og veludført arbejde.

Hvorfor skal du vælge stråtag?

Et stråtag er en klimavenlig og bæredygtig tagløsning. Et stråtag er ikke bare er et levende og smukt tag, men også den mest klimavenlige løsning du kan vælge. Det skyldes at tækkerør er storforbrugere af CO2 under væksten, ikke indeholder kemiske stoffer og udelukkende består af uforarbejdede organiske materialer, der kan komposteres.

Et nyt stråtag isolerer og fungerer endvidere som en fantastisk naturlig klimaskærm, køligt om sommeren og lunt om vinteren. Så hvis du mangler en tækkemand fra Vestsjælland så skal du kontakte Tækkemand Sjælland.

Kontakt os uforpligtende for et tilbud på en tækkemand i Vestsjælland

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du nogen spørgsmål i forhold til vores service, så du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon 40 46 36 74 eller e-mail post@johnbriston.dk.