Tækkemand Nordsjælland

Står du og skal bruge en professionel tækkemand i Nordsjælland? Så du kommet til det rette sted. Vi er en lille, velfungerende tækkefirma, med mere end 20 års erfaring i branchen. Vi lægger stor vægt på kvalitet, holdbarhed og tilfredse kunder. Kontakt os uforpligtende i dag, hvis du ønsker et tilbud!

Som din tækkemand i Nordsjælland klarer vi både små og store projekter!

Uanset størrelsen på dit projekt, så kan vi hjælpe dig! Gennem vores mange år i branchen, har vi formet mange forskellige stråtag løsninger for vores kunder. Vi har tætte samarbejdspartnere med andre dygtige fagfolk, som vi kan bruge under udarbejdelsen af projektet, hvis der bliver et behov for dette.

Du får en skræddersyet løsning, hvor vi giver dig en fast pris på hele opgaven. Du skal altså ikke være nervøs, for uforudsete udgifter skulle forekomme under udførelsen. Vi har konkurrencedygtige priser, og garantere et flot slutresultat på opgaven.

Mange fordele ved Stråtag

Et stråtag er en klimavenlig og bæredygtig tagløsning. Et stråtag er ikke bare er et levende og smukt tag, men også den mest klimavenlige løsning du kan vælge. Det skyldes at tækkerør er storforbrugere af CO2 under væksten, ikke indeholder kemiske stoffer og udelukkende består af uforarbejdede organiske materialer, der kan komposteres.

Et nyt stråtag isolerer og fungerer endvidere som en fantastisk naturlig klimaskærm, køligt om sommeren og lunt om vinteren. Så hvis du mangler en tækkemand fra Nordsjælland så skal du kontakte Tækkemand Sjælland.

Medlem af Dansk Byggeri og Dansk tækkemandslaug

Vi er medlem af både Dansk Byggeri og Dansk Tækkemandslaug. Det er en garanti til dig om, at der bliver udført kvalitetsarbejde i forhold til fagets normer. Vores kunder får altså en garanti for holdbart og veludført arbejde.

Kontakt os uforpligtende for et tilbud på en tækkemand i Nordsjælland

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du nogen spørgsmål i forhold til vores service, så du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon 40 46 36 74 eller e-mail post@johnbriston.dk.